O nama / Škola sporta Sportić

 

Sportsko-rekreativni klub i škola sporta "Sportić" osnovani su sa idejom da se što više najmlađih članova našeg grada uključi u sportske aktivnosti, da obezbede zdravo odrastanje dece uz stručnu edukaciju i trening. Osim škole sporta "Sportić", koja je predškolsko za sport i male buduće sportiste, organizujemo i školu gimnastike u saradnji sa gimnastičkim klubom "Takovski grm" i školu karatea u saradnji sa karate klubom "Takovo".


skola sporta

Misija
Da obezbedimo zdravo odrastanje dece uz stručnu edukaciju i trening mladih u širokom spektru sportskih disciplina.

Vizija
Da budemo lideri u opštini Gornji Milanovac u pripremi i selektovanju mladih za sportske discipline u kojima oni mogu izraziti svoje potencijale.

Ciljevi
Kada je reč o fizičkoj aktivnosti želimo da za sve uzrasne kategorije i tipove ličnosti obezbedimo adekvatan pristup i aktivnost koja će im doneti najviše koristi. Cilj školice sporta je da se što više najmlađih članova naše populacije (uzrasta od 3 do 10 godina) uključi u sportske aktivnosti nakon čega ih dalje treba usmeriti u bavljenje sportskom disciplinom koja njima najviše odgovara. Svojim članovima pružamo mogućnost da nauče osnovne elemente nekoliko osnovnih sportskih disciplina (atletika, gimnastika, košarka, fudbal, karate, plivanje...) nakon čega će im biti savetovano kojoj disciplini bi trebalo da se posvete i gde bi mogli da dostignu svoj maksimum. Na taj način kod polaznika će se stvoriti jedno bazno poznavanje sporta što je svakako potrebno da poseduje svaki član našeg društva.


Treninzi se održavaju i u sali i napolju. Tokom celog leta radimo na sportskim otvorenim terenima u gradu (Takovsko igralište, Brdo mira, Ždreban, teren oko sportske hale Breza...) Organizujemo školu plivanja tokom leta i izlete van grada. Učestvujemo u letnjim kampovima: "Super kamp" na Mitrovcu na Tari i "Logorovanje" u Ručićima, blizu Gornjeg Milanovca, u organizaciji sportskog kluba "Sporticus" iz Beograda.


skola sporta    skola sporta

skola sporta    skola sporta

Ukoliko Vas interesuje da se vaše dete izgrađuje kroz psiho-fizički vid vežbanja i poboljša kvalitet života, obavestite nas i pozvaćemo Vas na individualni razgovor kako bi se upoznali sa trenerima, prostorom i programom rada i kako bi se uverili u stručnost našeg tima.


skola sporta

Pratite nas
     Oprema za trening
Super kamp Tara 2017

Adresa

Tihomira Matijevića 4/4
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon

+381 (0) 64 950 80 91
+381 (0) 64 192 37 11

E-mail

Pratite nas